LABORATORIJSKI UREĐAJI - OPREMA

Za vaš rad u laboratoriju bio on osnovni analitički, kontrolni za vode, hranu i pića, okoliš, znanstveno istraživački  u proizvodnji , školi, fakultetu ili institutu, potrebno je odabrati cijeli niz proizvoda koji će vam omogućiti pouzdan rad, pojednostavniti ga i ubrzati te uštediti vaše vrijeme i troškove.
M.B.O.- BIRO dugogodišnjim iskustvom u direktnoj suradnji s odabranim proizvođačima laboratorijskog pribora, opreme i potrošnih materijala omogućava ponudu širokog asortimana visoko kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama, te uspješno rješavanje Vaših zahtjeva uz visoki standard usluge.

Ponuda je ključna, a M.B.O.- BIRO Vam može ponuditi različite usluge:

Pribor naveden u katalozima, a I onaj koji nije, koji će se izraditi prema Vašem zahtjevu. Budući da direktno surađujemo s proizvođačima spremni smo Vam uvijek ponuditi rješenje.
Proizvođači laboratorijske opreme s kojima surađujemo neprekidno unaprjeđuju, razvijaju i proizvode cijeli niz proizvoda koji su neophodni za rad u laboratorijima.
Metalni , stakleni I pastični laboratoriski pribor
Oprema za pripremu uzoraka, oprema za rukovanje tekućinama, oprema za destiliranje, miješanje, vakuum filtraciju, grijanje, hlađenje, centrifugiranje, uzorkovanje itd.
“Bench-top” oprema visoke kvalitete koja je jednostavna u primjeni i lako se održava.

Uz sve navedeno važna je i usluga za specifično područje tehnologije filtriranja i separacije. U svom asortimanu nude proizvode tj. brendove koji su sinonim za kvalitetu i pouzdanost, a jednostavni su u primjeni. Cilj im je osigurati tehničku podršku, inovativna i pouzdana rješenja koja su uz to i konkurentna cijenom. To su proizvodi koje prati reputacija – kako rade prvi put tako rade uvijek -  radi toga su specificirana širom svijeta u najzahtjevnijim primjenama, te služe kao standard.

Nije važno u kojoj ste grani idustrije niti koju vrstu istraživanja i razvoja radite, stručnjaci iz M.B.O.-BIRO –a će vam pomoći da ostvarite svoj cilj na što brži, sigurniji i jednostavniji način

Obratite im se već danas jer ne postoji ono što nećete imati u svom laboratoriju surađujete li sa  M.B.O.- BIRO d.o.o.
Njihov moto je „Samo najbolje za vaš laboratorij“

Proizvođači laboratorijske opreme s kojima surađujemo neprekidno unaprijeđuju, razvijaju i proizvode cijeli niz asortimana koji su neophodni za rad u laboratorijima.
Tako Vam možemo ponuditi opremu za pripremu uzoraka, opremu za rukovanje tekućinama, opremu za destiliranje, miješanje, vekuum filtraciju, grijanje, hlađenje, centrifugiranje itd.

Fokusirani smo na tzv. Bench-top opremu visoke kvalitete koja je jednostavna u primjeni i lako se održava, a krajnjem korisniku je neophodna u rješavanju zadataka koji se pred njih postavljaju. To je oprema za industrijska kontrolno-analitička, razvojno-obrazovna te znanstvena istraživanja.