O NAMA

M.B.O. BIRO d.o.o.  je privatna tvrtka osnovana  1991. godine u Zagrebu.

Dugogodišnjim uspješnim radom, zalaganjem i uslugama stekli smo ugled i povjerenje svojih kupaca.
Ponudom proizvoda vrhunske kvalitete,  kvalitetnom uslugom i konkurentnim cijenama ostvarili smo dugoročnu suradnju s našim klijentima.
Naš uspjeh nije privilegija, stečen je stručnim i kvalitetnim radom.  

Od 1995. Godine bavimo se veleprodajom potrošnih materijala pribora i opreme za:

-kemijske laboratorije
-biokemijske laboratorije
-mikrobiološke laboratorije
-analitičke laboratorije
-kontrolne laboratorije
-istraživačko-razvojne laboratorije

Posebno smo specijalizirani za tehnologiju filtriranja i separacije!!

Cilj nam je snabdijevati tvrtke u Hrvatskoj  proizvodima visoke kakvoće po iznimno prihvatljivim cijenama  vrhunskih svjetskih proizvođača s kojima surađujemo direktno  (Cytiva, filtraTECH, OMM, CLEAVER SCIENTIFIC, mrc, WITEG Labortechnik GmbH).

To su proizvođači koji imaju visoke standarde za svoje proizvode i usluge. Ostvaruju snažan razvoj tehničkih inovacija koje olakšavaju i unapređuju rad u kontrolnim i istraživačkim laboratorijima i omogućavaju odlične rezultate. Našim kupcima nudimo najpovoljnije tehno-ekonomsko rješenje na tržištu.

U budućnosti se vidimo u suradnji s tvrtkama koje zahtijevaju  proizvode vrhunske kvalitete za obavljanje svoje djelatnosti, odnosno s proizvođačima koji vode brigu o kakvoći opreme, instrumenata i potrošnog materijala, uz pomoć kojih će obavljati  izuzetno precizne kontrole kvalitete i raznovrsna testiranja.

Naš moto jeSamo najbolje za Vaš laboratorij

M.B.O.-BIRO može ponuditi konzultatske usluge i usluge besplatnog prijevoza proizvoda do krajnjeg kupca. Besplatna dostava se izvršava na području cijele Hrvatske.