Filter papiri

Filter papiri. Svima nam u jednom trenutku zatrebaju. Možda ispitujete uzorke tla,zraka,vode ili, hrane, uklanjate otopljene plinove ili možda samo filtrirate kavu. Ali znate li zašto koristite baš tu vrstu filter papira? Koju god vrstu koristili, želite biti sigurni kako ste izabrali proizvod najbolje kvalitete.

S ciljem da svojim kupcima pružimo samo ponudu vrhunske kvalitete, M.B.O. BIRO je već 25 godina ponosni distributer ove vrste proizvoda, te smo kao takvi prva tvrtka koja je omogućila njihovu dostupnost na hrvatskom tržištu.

Kvalitativni filter papiri su ono što bi većina korisnika smatrala filter papirima opće namjene. Postoji širok raspon primjena u laboratoriju i izvan njega. Sastavljeni od celuloznih vlakana, ovi se filteri izrađuju od visokokvalitetnih pamučnih lintera obrađenih kako bi se povećala alfa celuloza. Alfa celuloza je najstabilniji oblik celuloze s najvišim stupnjem polimerizacije. Celulozni papir napravljen od visokog postotka alfa celuloze, znak je visoke kvalitete i konzistencije. Kvalitativne vrste filter papira temelje se na različitim svojstvima, uključujući zadržavanje čestica, debljinu i težinu. Za razliku od kvantitativnih filter papira, od kojih se bezpepelne vrste mogu sagorijevati za analitičke primjene, kvalitativni papiri su prikladniji za opću uporabu.

Zahvaljujući bogatoj ponudi koja se temelji na kvaliteti i odabiru prepoznatih proizvođača, M.B.O. BIRO  stekao je zasluženu reputaciju u znanstvenoj zajednici. Hrvatskom tržištu pružamo najsuvremeniju i pouzdanu laboratorijsku opremu. U M.B.O. BIRO pronaći ćete rješenja visokih standarda za sve potrebe  kemijskog laboratorija, po pristupačnim cijenama. Dostava naših proizvoda krajnjim korisnicima je besplatna bez obzira na naručenu količinu (iz našeg skladišta do njihovog laboratorija).